Dijkhuis Wonen

Vouwgordijnen

Landelijke sfeer

landelijke sfeer

Met vouwgordijnen in je interieur lijkt de ruimte voller, warmer en creëer je een landelijke sfeer

Vouwgordijnen

Bij een vouwgordijn wordt de stof gelijkmatig zigzaggend opgestapeld bij het openen. In de opgetrokken positie is er een strak horizontaal pakket met stof bovenaan het raam welke door middel van een koord of ketting te openen en te sluiten is. De stof wordt gevouwen doordat de koorden en baleinen tegen elkaar aan worden getrokken met het ophalen van het gordijn. Een balein is een horizontaal staafje dat aan de voor óf achterkant van het vouwgordijn kan zitten. Ze verdelen het vouwgordijn in segmenten. Oftewel, de verschillende vlakken die je ziet bij een vouwgordijn. Baleinen verzwaren het gordijn en houden het gordijn mooi strak. Baleinen kunnen zowel aan de voorzijde of achterzijde geplaatst worden.

De bediening van een vouwgordijn werkt eenvoudig met een ketting of koord en lijkt erg op de bediening van een rolgordijn.

Van bijna alle stoffen zijn vouwgordijnen te maken. Door de keuze uit transparant, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen kun je lichtinval en privacy eenvoudig reguleren naast de keuze uit talloze kleuren, motieven en dessins.

Gaat je voorkeur uit naar het elektrisch bedienen van je vouwgordijn. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden in onze showroom.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKHUIS WONEN​

Meetservice

Wij komen altijd kosteloos inmeten en adviseren voor vloer- en raambekleding.

Betrouwbare partner

Waar kennis, kwaliteit en vertrouwen samenkomen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor een thuis dat bij jou past. In onze showroom én bij je thuis.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ons contactformulier ook invullen en dan nemen wij contact op met jou.