Dijkhuis Wonen

Rolgordijnen

Praktisch en tijdloos

praktisch en tijdloos

Rolgordijnen zijn stijlvol, praktisch, tijdloos en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen in huis. Ze zijn al jaren favoriet omdat ze altijd passen in elk interieur, van modern tot landelijk. En door de vele verschillende kleuren en motieven enorm veelzijdig.

Soorten rolgordijnen

Diverse soorten

Rolgordijnen zijn er in diverse varianten zoals lichtdoorlatende rolgordijnen, verduisterende rolgordijnen, transparante rolgordijnen en rolgordijnen met een warmtewerende functie waarvan de achterkant is gemetalliseerd. Zij hebben een hoge warmtereflectie waardoor de warmte beter buiten wordt gehouden.

De manier waarop de stof van de rolgordijn is geweven bepaald de mate van verduistering.
Wil je toch de verbinding met buiten behouden, dan is er ruime keus aan lichtdoorlatende en transparante rolgordijnen. Met een rolgordijn bepaal je zelf eenvoudig de gewenste mate van lichtinval en privacy.

Om je interieur extra body te geven kun je rolgordijnen combineren met andere raamdecoratie zoals een inbetween of een overgordijn in een vergelijkbare tint voor een warme en chique uitstraling. Houd je van een minimalistische uitstraling dan past een rolgordijn goed in je interieurwens.

Een rolgordijn is door middel van een ketting te openen en te sluiten.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKHUIS WONEN​

Meetservice

Wij komen altijd kosteloos inmeten en adviseren voor vloer- en raambekleding.

Betrouwbare partner

Waar kennis, kwaliteit en vertrouwen samenkomen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor een thuis dat bij jou past. In onze showroom én bij je thuis.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ons contactformulier ook invullen en dan nemen wij contact op met jou.