Dijkhuis Wonen

Vinyl

Veerkrachtig en onderhoudsvriendelijk

veerkrachtig en onderhoudsvriendelijk

Vinyl heeft de eigenschap dat het zacht aanvoelt en daardoor warm en comfortabel is aan je voeten.

Vinyl

Vinyl is de afgelopen decennia een populaire keuze geworden voor veel huishoudens. Deze vloerbedekking biedt tal van voordelen. Vinyl heeft de eigenschap dat het zacht aanvoelt en daardoor warm en comfortabel is aan je voeten. Het biedt een zachte, veerkrachtige ondergrond die vermoeidheid verminderd en heeft een geluiddempende functie. Vinyl is geschikt voor vloerverwarming en is daarnaast niet alleen mooi om te zien, maar ook erg onderhoudsvriendelijk.

Black Tex Back

Wij zijn het meest enthousiast over vinyl met de Black Tex Back. De Black Tex Back is een duurzame, stabiele en robuuste basislaag/zwarte rug (ook wel backing genoemd) waarop het PVC vinyl is geproduceerd. Deze backing zorgt voor een betere warmte isolatie en draagt bij aan een verbeterde akoestiek. De geluiddempende werking maakt dat je interieur stiller wordt en vermindert contactgeluid naar bijvoorbeeld benedenburen aanzienlijk. De egaliserende werking van de backing maakt dat bij lichte oneffenheden van de vloer geen extra voorbereidingen nodig zijn zoals dat bij PVC stroken wel het geval is.

Diverse uitstralingen

passend in elk interieur

Vinyl is in diverse uitstralingen verkrijgbaar zoals houtdessin in visgraatstructuur of een rechte plank, plavuizenmotief, industriële betonlook en steenstructuur. Kamerbreed vinyl is 4 meter breed en kan tot veertig vierkante meter naadloos worden gelegd. Met vinyl creëer je moeiteloos de gewenste uitstraling voor je woning. Industrieel, klassiek, eigentijds of landelijk.

Doorsnede vinyl met Black Tex Backing
  1. PU Laquer
  2. Slijtlaag
  3. Design laag
  4. Compact laag
  5. Impregneer laag
  6. Glasvezel tussenlaag
  7. Black Tex Backing

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKHUIS WONEN​

Meetservice

Wij komen altijd kosteloos inmeten en adviseren voor vloer- en raambekleding.

Betrouwbare partner

Waar kennis, kwaliteit en vertrouwen samenkomen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor een thuis dat bij jou past. In onze showroom én bij je thuis.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ons contactformulier ook invullen en dan nemen wij contact op met jou.