Dijkhuis Wonen

Jaloezieën

Luxueuze uitstraling

Luxueuze uitstraling

Jaloezieën passen in elke interieurstijl en zijn tegelijkertijd praktisch en functioneel en hebben als raamdecoratie veel voordelen. Het natuurlijke licht dat door de lamellen weerkaatst op het plafond zorgt voor een prettige verlichting van de ruimtes. Tussen de horizontale lamellen komt namelijk voldoende licht binnen. En het binnenkomende zonlicht, privacy en uitzicht is in een handomdraai te reguleren.

Houten en aluminium jaloeziën

Wat zijn ze mooi, horizontale jaloezieën in hout. Hout is warm en sfeervol en geeft een luxueuze en natuurlijke uitstraling aan het interieur. Of past het stoere design van een aluminium jaloezie beter in je interieur. Ze zijn al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu.

Jaloezieën zijn er met koorden of ladderband. Waarbij jaloezieën met stoffen ladderband extra accent geeft aan je jaloezie en ze zijn er in verschillende kleuren en breedtes. Bovendien laat ladderband lamelgaatjes, die ontstaan door het optrekkoord, uit het zicht verdwijnen. Waarbij een koord je interieur een meer verfijnde uitstraling geeft.

Jaloezieën zijn karakteristiek, super praktisch en daglicht en privacy regelt je in een mum van tijd. Met deze mooie klassieker maak je nog steeds een stoer statement in je huis.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKHUIS WONEN​

Meetservice

Wij komen altijd kosteloos inmeten en adviseren voor vloer- en raambekleding.

Betrouwbare partner

Waar kennis, kwaliteit en vertrouwen samenkomen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor een thuis dat bij jou past. In onze showroom én bij je thuis.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ons contactformulier ook invullen en dan nemen wij contact op met jou.