Dijkhuis Wonen

Laminaat

Duurzaam en karakteristiek

duurzaam en karakteristiek

Deze veelzijdige veerkrachtige vloerbedekkingen zijn niet alleen duurzaam en eenvoudig te onderhouden, maar inspireren ook door hun sterkte karakter en uitstraling.

laminaat

veelzijdige klassieker

Laminaat is de veelzijdige klassieker die geschikt is voor dagelijks gebruik en meegaat met zijn tijd. Laminaat is slijtvast, uitgesproken onderhoudsvriendelijk en erg duurzaam, ideaal voor toepassing in de meest uiteenlopende leefruimten. De grote keuze aan planken, formaten en oppervlaktestructuren maken een heel persoonlijke ruimte indeling mogelijk die authentiek aanvoelt en met een eigentijdse uitstraling zorgt voor een huiselijke en aangename sfeer.

modular one

vooruitstrevend

Naast de klassieke laminaatplanken vind je tevens de Modular ONE in ons assortiment. De Modular ONE is net als de klassieke laminaatplank een krachtige en vooruitstrevende meerlaagse vloer die voldoet aan de hoogste eisen voor duurzaam wonen. Hij is bijzonder om zijn geïntegreerde contactgeluidsisolatie uit kurk en verbetert daarmee de ruimteakoestiek waardoor deze vloer uitstekend geschikt is voor bijvoorbeeld appartementen waar de 10dB (icm de juiste ondervloer) een eis van kracht is. De Modular One kan worden geïnstalleerd op vloerverwarming en is een uitstekende oplossing voor ondergronden met lichte oneffenheden.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKHUIS WONEN​

Meetservice

Wij komen altijd kosteloos inmeten en adviseren voor vloer- en raambekleding.

Betrouwbare partner

Waar kennis, kwaliteit en vertrouwen samenkomen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor een thuis dat bij jou past. In onze showroom én bij je thuis.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ons contactformulier ook invullen en dan nemen wij contact op met jou.