Dijkhuis Wonen

DUPLI's EN PLISSés

Privacy en isolerend

privacy en isolerend

Voor elk raam een passende oplossing.

Dupli's

dubbele stof

Met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van tal van voordelen. Gemaakt van dubbele stof, verbergen dupligordijnen de koorden en koordgaatjes, in tegenstelling tot plisségordijnen. Deze dubbele stof zorgt niet alleen voor een esthetisch voordeel, maar ook voor een hoge mate van isolatie. De dubbelwandige structuur van de stof zorgt namelijk voor een stilstaande luchtlaag welke een aanzienlijke extra isolatie biedt voor je ramen en daarmee energie bespaart. Je creëert tenslotte een extra isolatie laag tussen je raam en je woonruimte. In de winter blijft de kou hierdoor beter buiten en in de zomer blokkeert het dupligordijn de warmte van de zon aanzienlijk. Door de honingraatstructuur van de stof wordt het binnenvallende licht zachter en maken ze je huis nog mooier.

Naast de hoge isolatiewaarde is het dupligordijn veelzijdig. In bijna elke situatie is het dupligordijn toe te passen. Denk bijvoorbeeld naast gewone ramen ook aan dakramen, lichtstraten en deuren. Door de diverse plaatsing en bevestigingsmogelijkheden is er bijna altijd wel een manier om het dupligordijn te installeren.

plissés

enkele stof

In tegenstelling tot dupligordijnen bestaat het plisségordijn uit enkele stof, waardoor de koordgaatjes voor het optrekkoord zichtbaar zijn.

Top down bottom up functie

Zowel dupligordijnen als plisségordijnen kunnen voorzien worden van een top-down bottom-up functie. Dat wil zeggen, je kunt de stof zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven bewegen.  Hierdoor kun je eenvoudig het zicht op ooghoogte blokkeren indien nodig en maximale lichtinval en privacy op elk moment van de dag regelen. Deze flexibiliteit maakt deze vorm van raamdecoratie zeer populair. 

Het bedieningsgemak van dupligordijnen en plisségordijnen is erg hoog. Er zijn verschillende mogelijkheden voor de manier waarop je ze kunt verstellen. Zo kun je zelf kiezen welke je het prettigst vindt. De verschillende bedieningsmogelijkheden lichten wij graag toe en laten wij je graag zien in onze showroom.

Lichtdoorlatend en verduisterend

Van dupligordijnen met lichtdoorlatende stof geniet je van de natuurlijke lichtinval, maar is het van buitenaf wel zichtdicht. Je behoud de verbinding met buiten. 

Verduisterende dupligordijnen weren het daglicht optimaal. Ze maken je een kamer aardedonker en lekker koel.

 

Raamdecoratie

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKHUIS WONEN​

Meetservice

Wij komen altijd kosteloos inmeten en adviseren voor vloer- en raambekleding.

Betrouwbare partner

Waar kennis, kwaliteit en vertrouwen samenkomen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor een thuis dat bij jou past. In onze showroom én bij je thuis.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ons contactformulier ook invullen en dan nemen wij contact op met jou.