Dijkhuis Wonen

Vloerbekleding

Vloerbekleding

Vloerbekleding

Vloerbekleding is er in diverse variaties. Tapijt is de meest zachte vorm van vloerbekleding en geeft een warm en behaaglijk gevoel aan uw interieur

tapijt

sfeer en comfort

Tapijt is de meest zachte vorm van vloerbekleding en geeft een warm en behaaglijk gevoel aan uw interieur. Dankzij de verscheidenheid aan opties is er altijd een variant die aansluit bij uw persoonlijke stijl en voorkeuren. Gaat uw voorkeur uit naar een hoogpolig luxueus tapijt of toch liever een zacht laagpolig tapijt met luspool, of misschien een combinatie van beide? De diversiteit strekt zich ook uit tot kleur, design en look and feel, waardoor de mogelijkheden werkelijk grenzeloos zijn.

voordelen

Tapijt kent veel voordelen die het tot een veelzijdige keuze maken voor vloerbekleding. Naast het ongekende comfort en de praktische eigenschappen, biedt tapijt een heerlijk zachte ondergrond aan de voeten. Bovendien dempt het geluid, heeft het een isolerende waarde, is het duurzaam en draagt het bij aan een natuurlijk lucht- en vochtgehalte in iedere ruimte. Tapijt voegt niet alleen warmte toe aan het interieur, maar het brengt ook een uniek karakter met zich mee, waardoor iedere ruimte een eigen persoonlijkheid en sfeer krijgt.

waar is tapijt van gemaakt

waar is tapijt van..

Het oppervlak van tapijt wordt gevormd door polen van textielgarens. De garens kunnen natuurlijk of synthetisch zijn. Natuurlijke garens omvatten dierlijke bronnen zoals wol en haar, evenals plantaardige vezels zoals katoen, kokos, sisal, jute en zeegras. Synthetische garens zijn gemaakt van materialen zoals polyamide (nylon), polyacryl, polyester en polypropyleen.

De beste tapijten zijn garen geverfd, ook bekend als Solution Dyed (Nylon). SDN garens zijn door en door geverfd, in tegenstelling tot reguliere garens waarbij alleen de buitenzijde is gekleurd.

Voordelen van SDN garens

voordelen van Sdn ..

SDN garens zijn:

  • Door en door geverfd – kleurvast
  • 100% uv-bestendig – lichtecht
  • Permanente antistatische eigenschappen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vlekbestendig & vuilafstotend
  • Bestand tegen agressieve reinigingsmiddelen
  • Solution Dyed – bleekmiddelbestendig
  • Geen kleurverschillen op de naad
  • Duurzaam

Deze eigenschappen maken SDN garens de ideale keuze voor wie op zoek is naar een hoogwaardig en duurzaam tapijt.

Waarom kiezen VOOR Dijkhuis wonen

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove

Snelle levertijden

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia

Goede communicatie

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia

Persoonlijk advies

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia

Op maat gemaakt

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia

Diensten

Voordelen vloerbekleding

Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Neem contact met ons op

Far far away behind the word mountains far from the countries Vokalia and Consonantia there live the blind texts.

Voeg je koptekst hier toe