Dijkhuis Wonen

PVC Vloeren

Trendy en veelzijdig

Trendy en veelzijdig

Ontdek de veelzijdigheid van PVC vloeren, met diverse soorten en voordelen. Creëer de perfecte vloer voor je stijl en geniet van duurzaamheid en veelzijdigheid.

PVC vloeren

Stijlvolle, warme uitstaling

PVC is een perfecte oplossing voor iedereen die de illusie wil creëren van een robuuste houten plankenvloer of een stoere betonlook. De oppervlakte van PVC stroken is zorgvuldig bewerkt, waardoor de structuur van het beeld precies terugkomt in de bovenlaag. Hierdoor voel je daadwerkelijk de houstructuur in de PVC stroken, het visgraatpatroon en zelfs de kleine onregelmatigheden van het beton. Een visgraat PVC vloer lijkt sprekend op authentieke houten visgraatparketvloeren uit historische landhuizen en kastelen.

Soorten PVC

dryback pvc vloer

Een dryback PVC vloer wordt permanent gelijmd op de ondergrond. Voordat deze vloer wordt gelijmd, is egalisatie nodig om kleine oneffenheden te corrigeren en een perfect vlak resultaat te bereiken. De dryback PVC vloer biedt veelzijdige legmogelijkheden zoals rechte stroken, visgraat (met band en bies), patroon en wildverband. Bovendien is het verkrijgbaar in diverse kleurtinten en plankformaten.

ridgid click pvc vloer

In tegenstelling tot de dryback variant, wordt de ridgid click PVC vloer door middel van een clickverbinding aan elkaar bevestigd en zwevend op de ondergrond gelegd. Dit type PVC vloer kan gelegd worden in rechte stroken en visgraat patroon en wildverband.

Voordelen van PVC

trendy en veelzijdig

PVC biedt talrijke voordelen waarbij kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid voorop staan. Hierdoor is PVC niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar tevens een verstandige investering op de lange termijn. Daarnaast is PVC uitstekend te combineren met vloerverwarming en/of vloerkoeling.

Enkele handige weetjes als het om PVC vloeren gaat? Ze zijn:

  • Waterbestendig
  • Vuilafstotend
  • Slijtvast
  • Zeer duurzaam

De PVC vloeren in ons assortiment voldoen aan strenge milieu- en gezondheidsnormen van de Europese Unie, met het A+ label en de E1-norm voor VOC-uitstoot. Kom langs in onze showroom en ontdek de veelzijdigheid en stijlvolle mogelijkheden van onze hoogwaardige PVC vloeren.

WAAROM KIEZEN VOOR DIJKHUIS WONEN​

Meetservice

Wij komen altijd kosteloos inmeten en adviseren voor vloer- en raambekleding.

Betrouwbare partner

Waar kennis, kwaliteit en vertrouwen samenkomen.

Persoonlijk advies

Persoonlijk advies voor een thuis dat bij jou past. In onze showroom én bij je thuis.

Op maat gemaakt

Al onze producten worden voor jou op maat gemaakt.

Neem contact met ons op

Heb je een vraag, wil je graag meer informatie of een afspraak inplannen. Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. 

Je kunt ons contactformulier ook invullen en dan nemen wij contact op met jou.